Sint Maarten Viering en lampionnenoptocht

Vrijdag 27 oktober 2017

Beste ouders/ kinderen,

Zoals jullie misschien wel weten is het zaterdag 11-11 Sint Maarten viering in de R.K kerk, de mis begint rond 19.00 uur.

Daarna rond 19.45 is er een lampionnenoptocht....je mag dus zelf een mooie lampion maken en deze wordt beoordeeld door een jury.

Tijdens de viering in de kerk kijkt de jury naar de lampionnen en tijdens de lampionnenoptocht.

De lampionnen optocht duurt ongeveer 15 min en eindigt bij de Locobar en daar krijgen de 11 mooiste lampionnen een prijsje............dus zorg dat jij de mooiste lampion hebt!!

En ieder kind krijgt bij binnenkomst bij de Locobar een traktatie.

Is het nou slecht weer dan gaan we rechtstreeks vanuit de kerk naar de Locobar (daar wordt dan door de jury ook gekeken naar de lampionnen van de kinderen die niet in de kerk waren).

Na afloop van de lampionnenoptocht is er bij de Locobar nog het optreden van de jeugdraad en volop muziek om te hossen en te dansen.

Wij hopen jullie allemaal te zien!

Werkgroep 11-11 viering.