Kerstviering

Woensdag 13 december 2017

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen, zal de kerstviering dit jaar op donderdag 21 december, op school, plaats vinden:

voor alle groepen van 17.30 tot 19.00 uur!

In elke groep bestaat het programma uit twee delen: een kerstbuffet in de eigen groep en het kijken naar de uitvoering van het kerstverhaal (gespeeld door de ouders, voor de kinderen) in de aula. Dit samen met enkele andere groepen.

Wij willen de kinderen vragen voor het kerstbuffet het volgende mee te brengen:

• elk kind mag eten meebrengen voor het buffet, zoveel als hij of zij zelf op zou kunnen (portie voor 1 persoon). Wij zullen dit op een grote tafel zetten, zodat al het meegebrachte eten samen een kerstbuffet zal vormen waar bij aanvang iedereen van de groep vrij uit mag kiezen.
  • Is uw kind allergisch voor bepaalde dingen neem dan van te voren even contact op met de klassenleerkracht.
  • elk kind brengt op woensdag 20 dec. een bord, bestek en een beker mee. (graag voorzien van naam)

Halen en brengen van de kinderen:

Er zullen op deze avond, door organisatorische problemen, geen brigadiers staan. Wij willen u dan ook vragen er zelf voor te zorgen dat uw kind veilig op school en weer thuis komt.

Groep 1 en 2: in verband met de organisatie willen wij u vragen uw kind tussen 17.20 en 17.30 uur in het klaslokaal te brengen, zodat we echt om 17.30 kunnen beginnen. Ingang via de hoofdingang!

Als u uw kind om 19.00 uur komt ophalen mag u op het kleuterplein wachten: De leerkracht zal aangeven wanneer u uw kind binnen kunt ophalen.

Overige groepen: Als dat nodig is, mag u samen met uw kind het eten naar de klas brengen en op de buffettafel zetten. Als u uw kind om 19.00 uur komt ophalen wacht dan bij de hoofdingang. De leerkrachten van de groepen 3 t/m 5 zullen aangeven wanneer u uw kind binnen kunt ophalen. De leerlingen van de groepen 6 t/m 8 komen zelf naar buiten.

mvg,

Werkgroep Kerst