Luc Oudzegel stelt zich voor

Vrijdag 19 januari 2018

Beste ouders en kinderen,

Via deze weg wil me graag voorstellen.

Ik ben Luc Oudzegel, 35 jaar, en sinds 1 januari werkzaam als onderwijsassistent op De Driesprong. Een middag in de week werk ik op de Bernardusschool in Ulicoten.

Ik woon in Geertruidenberg samen met mijn vrouw Frouke en onze 2 dochters Saar van 6 jaar en Fem van 3 jaar oud.

Voorheen werkte ik als onderwijsassistent op een basisschool in Geertruidenberg. Echter door geen uitzicht op een fulltime aanstelling heb ik toen gekozen voor een carrière switch. Ik ben toen gaan werken als administratief medewerker op een laboratorium.

Na een tijdje had ik door dat dit niet de omgeving was waarin ik wilde werken.

Ik wilde terug het onderwijs in. Ik ben daardoor ook zeer blij met mijn functie als onderwijsassistent bij het Groene lint.

Vanaf a.s. maart zal ik starten met de opleiding ‘leerkracht ondersteuner’ om in de toekomst de mogelijkheid te hebben om zelfstandig voor kortdurende periodes een groep te draaien.

In mijn vrije tijd ben ik er graag op uit met mijn gezin, heerlijk uit eten met vrienden en/of familie.

Ik voetbal graag en ga regelmatig vissen. Op deze manier vind ik echt mijn ontspanning.

Ik hoop op een mooie tijd bij het Groene lint.

Met vriendelijke groet,

Luc Oudzegel