Inschrijven ouderavonden groep 4 t/m 8

Donderdag 1 februari 2018

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf morgen 2 februari 12:00 zal de gespreksplanner geopend worden en kunt u zich weer op de gebruikelijke manier via app of web inschrijven voor de ouderavonden. De inschrijving sluit donderdag 8 februari.

De ouderavonden zullen plaatsvinden in de week na de carnavalsvakantie in de periode van maandag 12 februari t/m donderdag 15 februari en zijn voor groep 4 t/m 8 en de kinderen die RT hebben bij juf Marij. De kinderen die RT hebben van meneer Luc zullen door de eigen leerkracht besproken worden.

Voor de groepen 1 t/m 3 zijn dit facultatieve ouderavonden. Dit betekent dat u in samenspraak met de leerkracht een uitnodiging voor een gesprek zult ontvangen, indien dit nodig is. De reguliere 2e ouderavond voor groep 1 t/m 3 staat gepland in de week van 9 t/m 12 april.

mvg,

Team De Driesprong