Marjolein stelt zich voor

Marjolein stelt zich voor

Maandag 5 februari 2018

Beste ouders/verzorgers, 

Mijn naam is Marjolein van Dort en werk sinds deze week op maandag, dinsdag en donderdag als intern begeleider en remedial teacher op basisschool de Driesprong. Ik ben 31 jaar, woonachtig in Breda en moeder van twee kinderen (3 en 0).

Tot vorig schooljaar werkte ik op de Mattheusschool in Galder, waar ik met heel veel plezier groepsleerkracht was van de combinatiegroep 5/6. Naast groepsleerkracht was ik daar onder andere ook interne contactpersoon (vertrouwenspersoon) en cultuurcoördinator.

De Master SEN opleidingen remedial teaching en intern begeleider heb ik een aantal jaren geleden afgerond. Na bijna tien jaar voor de klas ga ik deze nieuwe uitdaging graag aan. 

Naast het werken in het onderwijs vind ik het erg leuk om te sporten. Naast de sportschool ben ik ook regelmatig op de tennisbaan te vinden. Het maken van muziek bij de harmonie behoort ook tot mijn passies. Voor avondjes uit, weekendjes weg en gezellig samenzijn met familie en vrienden ben ik altijd in. 

Mocht u vragen hebben of mij een keer willen spreken, kunt u altijd een afspraak maken. Dit kan door een keer binnen te lopen of te mailen naar: marjoleinvandort@hetgroenelint.nl

Groetjes en wellicht tot ziens bij een van de activiteiten op school,

Marjolein

Terug

Wolfsdonk 6

4861 BB Chaam

0161-491693

info.driesprong@nullhetgroenelint.nl