Dinsdag 6 februari 2018

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u in de Nieuwsbrief van afgelopen november heeft kunnen lezen overwogen we om te stoppen met de traditionele Nieuwsbrief zoals u hem vele jaren ontving.

We hebben besloten om hier mee te stoppen nu we de app in gebruik hebben. Ik zal nog even opsommen wat we allemaal via de app communiceren.

• Nieuws Algemeen: Dit is eigenlijk in grote lijnen de vervanging van de Nieuwsbrief. U wordt actueel op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
  • Nieuws groepen: U krijgt hier informatie van de groep waar u zich voor heeft aangemeld. Dit zijn veelal berichten van excursies, activiteiten in de klas en groep specifiek nieuws.
  • Pushberichten: Soms ontvangt u een pushbericht. Dit proberen wij alleen te doen indien nodig. Deze kunt u altijd terug lezen in het menu item 'historie pushberichten'
  • Blog Kinderen Driesprong: Hier bent u als ouder geen lid van, echter hebben wij met alle kinderen op deze manier een soort interne schoolkrant. Elke bovenbouwgroep heeft een eigen redactie en plaats berichten van hun groep. Deze zijn leesbaar voor alle kinderen van de school die een iPad hebben. (of de juf leest de berichten voor in de klas) De leerkrachten van de onderbouw kunnen ook berichten namens hun klas plaatsen. Op deze manier hebben wij de oude nieuwsbrief voor kinderen vervangen.
  • Sinds 2 weken ziet u bij de ingang (en in de teamkamer) een infoscherm. U vindt hier een selectie van de belangrijkste nieuwsberichten uit de app, foto's uit de map media en een overzicht van de kalender.

Kortom, we hechten veel waarde aan een goede communicatie. Op de manier zoals hierboven beschreven proberen wij hier eigentijds invulling aan te geven. Heeft u vragen opmerkingen dan bent u altijd welkom.

mvg,

Team De Driesprong