Dorpsteam

Vanaf 1 december 2019  is er een telefonisch infopunt voor alle vragen van de inwoners van Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen. Medewerkers met kennis van verschillende zaken nemen hier de telefoon op. Zij weten welke ondersteuning er geboden wordt in de gemeente en zorgen dat de vraag snel op de juiste plek terecht komt.

  • Telefonisch infopunt: 088-6050605
  • Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u – 13.00u

 

Het Dorpsteam in Chaam: 

Wij, Daphne en Linda, zijn de jeugdprofessionals in Alphen-Chaam.  Wij zijn een onderdeel van de dorpsteams die gevormd worden door medewerkers van IMW Breda, MEE  en ContourdeTwern. Wij vormen samen de basisondersteuning voor alle inwoners van de gemeente.

Als jeugdprofessionals zijn wij er voor alle vragen rondom opvoeden en opgroeien. Mocht u een vraag hebben, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij werken samen met scholen, kinderopvang en consultatiebureau en stemmen, indien u toestemming geeft, af wat nodig is. Als er intensievere jeugdhulp nodig is, werken we samen met het sociaal team ABG. Het sociaal team gaat in afstemming met u en mij kijken welke beschikking er nodig is.

U kunt bij ons terecht met vragen over ‘het opvoeden en opgroeien van kinderen’. Ik werk nauw samen met de scholen en stem, indien u toestemming geeft, af wat er nodig is.

U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Daphne de Boer
06-48453404
ddboer@imwbreda.nl

Linda van de Wiel
0614217248
l.van.de.wiel@meewestbrabant.nl

Terug

Wolfsdonk 6

4861 BB Chaam

0161-491693

info.driesprong@nullhetgroenelint.nl