Dorpsteam

Dorpsteam

 

Vanaf 1 december 2019 werken is er een telefonisch infopunt voor alle vragen van de inwoners van Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen. Medewerkers met kennis van verschillende zaken nemen hier de telefoon op. Zij weten welke ondersteuning er geboden wordt in de gemeente en zorgen dat de vraag snel op de juiste plek terecht komt.

  • Telefonisch infopunt: 088-6050605
  • Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u – 13.00u

Daarnaast zijn de Dorpsteams van start gegaan, in iedere gemeente met inloopspreekuren, waar inwoners van harte welkom zijn met vragen.

Inloopspreekuur:

Alphen-Chaam

  • Maandag 13.30 – 15.00 uur SKAC Chaam
  • Dinsdag 09.00 – 10.30 uur Trefpunt Alphen 

Bij ons op school zijn Linda van de Wiel en Ruth Hosli actief. Linda van de Wiel heeft ook plaats genomen in ons OndersteuningsTeam (OT), zij heeft Peter Dekkers opgevolgd. Om de week op donderdagochtend, in de oneven weken, zal zij ook tussen 09.00 uur en 10.00 uur op De Driesprong zijn. Hier hoef je geen afspraak voor te maken, je kunt gewoon binnen lopen.

Het Dorpsteam in Chaam: 

Mijn naam is Linda van de Wiel en sinds 1 januari ben ik jeugdprofessional in de gemeente Alphen-Chaam, samen met mijn collega Ruth Hosli. Dit is een onderdeel van de dorpsteams die gevormd worden door medewerkers van IMW Breda, MEE en ContourdeTwern. Wij vormen samen de basisondersteuning voor alle inwoners van de gemeente.

Als er toch intensievere jeugdhulp nodig is, werken we samen met het sociaal team ABG. Het sociaal team gaat in afstemming met u en mij kijken welke beschikking er nodig is.

U kunt bij mij terecht met vragen over ‘het opvoeden en opgroeien van kinderen’. Ik werk nauw samen met de scholen en stem, indien u toestemming geeft, af wat er nodig is.

U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens.

Linda van de Wiel

0614217248

l.van.de.wiel@meewestbrabant.nl

Terug

Wolfsdonk 6

4861 BB Chaam

0161-491693

info.driesprong@nullhetgroenelint.nl