Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Centrum Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even makkelijk. Soms is informatie of ondersteuning welkom of simpelweg zelfs nodig. Maar wie helpt u het beste op weg? Er zijn zoveel organisaties voor jeugd(gezondheids)zorg!
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is het centrale punt waar ouder(s) en jongeren terecht kunnen met alle vragen over opgroeien en opvoeden.

Alle organisaties die zich met jeugd bezighouden vormen één loket waar jij als jongere of u als ouder terecht kunt voor informatie en advies bij opgroeien en opvoeden. Dit kunnen vragen zijn over gezondheid, schoolprestaties, gedrag, etc.

De medewerkers van het CJG geven advies en denken met u mee.  
Het CJG Baarle-Nassau en Alphen-Chaam is geïntegreerd in CJG Breda. Een netwerkorganisatie van onafhankelijke organisaties die deskundig zijn op het gebied van opvoeden en opgroeien. Dit zijn: GGD West-Brabant, IMW, Surplus Welzijn, MEE West-Brabant, Careyn, GGZ, Juzt, Novadic-Kentron, Bureau Jeugdzorg, Humanitas, Social Work en Kober. Zo bundelen we de expertise ten behoeve van de ouders en jeugd in Baarle-Nassau, Alphen-Chaam en Breda.

Meer informatie vindt u op: www.cjgbreda.nl

 

De school CJG-er voor onze school/Chaam is:

Peter Dekkers

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag (tot 14.30 uur), vrijdag

peter.dekkers@cjgbreda.nl

06-12918371


Vind je het fijn om te bellen?
Het CJG is 24 uur per dag bereikbaar via 0800 – 444 000 3. Dit telefoonnummer is gratis, ook als je mobiel belt.  

Wil je online je vraag stellen?
Je kunt bij het CJG terecht met al je vragen. Stel ze via het contactformulier op de CJG-site. Of zoek zelf naar informatie over opvoeden en opgroeien op de CJG-site!

Terug

Wolfsdonk 6

4861 BB Chaam

0161-491693

info.driesprong@nullhetgroenelint.nl